ArticleBiz.com :: Free article content
Authors: Maximum article exposure. Publishers: Reprintable article content.
BROWSE ARTICLES
ArticleBiz.com Home
Featured Articles
Recently Added Articles
Most Viewed Articles
Article Comments
Advanced Article Search
AUTHORS
Submit Article
Check Article Status
Author TOS
PUBLISHERS
RSS Article Feeds
Terms of Service

PSP Exams Study Guides
Home Reference & Education
By: Peter Baumann Email Article
Word Count: 546 Digg it | Del.icio.us it | Google it | StumbleUpon it

  

Question: 1 The process of finding the person best qualified for the job in terms of both skills and personal integrity is known as:

A. Inspection B. Recruitment C. Vetting D. Screening

Answer: D

Question: 2 What involves a discreet investigation into the past and present activities of the applicant?

A. Back-grounding B. Reporting C. Supervisory D. Recording

Answer: A

Question: 3 Which of the following is the category of integrity and lie detection tests?

A. Polygraph B. Psychological Stress Evaluator C. Personal Security Inventory D. All of the above

Answer: D

Question: 4 What not only reflect an applicant’s financial situation and stability, they also provide other useful solution such as past addresses and previous employers?

A. Legal reports B. Credit reports C. Status reports D. Miscellaneous reports

Answer: B

Question: 5 Which records provide detailed, documented records of an applicant’s personal history, background, and financial relationships?

A. Legal action B. Civil lawsuit C. Civil litigation D. All of the above

Answer: C

Question: 6 Which of the following is NOT the advantage of contract services?

A. Control B. Administration C. Staffing D. Expertise

Answer: A

Question: 7 Which of the following is NOT the advantage of proprietary officers?

A. Quality of personnel B. Loyalty C. Impartiality D. Prestige

Answer: C

Question: 8 Administrative workload is substantially decreased when which service is employed?

A. Union B. Security C. Proprietary D. Contract

Answer: D

Question: 9 A good hybrid security operation consists of which component?

A. engaged corporate liaison B. consistent contract management support C. accurate quality measurements D. All of the above

Answer: D

Question: 10 A person who already knows and understands the basics of loss prevention and security is known as:

A. Engaged liaison B. Review personnel C. Supportive person D. None of the above

Answer: A

Question: 11 The three keys to a successful contact are:

A. accessibility, reviews and resource management B. accessibility, meetings and performance C. accessibility, meetings and resource management D. measurement, meetings and resource management

Answer: C

Question: 12 The relationship between the two groups continues to be strained because of which key issue?

A. Perceived competition B. Provision of services in borderline of responsibility C. Moonlight policies for public police D. All of the above

Answer: D

Question: 13 Private security functions are not essentially client orientated; public law enforcement functions are society or community oriented.

A. True B. False

Page 1 of 2 :: First | Last :: Prev | 1 2 | Next

Test Information: Total Questions: 185 Test Number: PSP Vendor Name: ASIS Cert Name: Physical Security Professional Test Name: Physical Security Professional Official Site: https://www.certschief.com/ For More Details: https://www.certschief.com/exam/PSP/

Article Source:
http://www.articlebiz.com/article/1051641012-1-psp-exams-study-guides/

This article has been viewed 87 times.

Rate Article
Rating: 0 / 5 stars - 0 vote(s).

Article Comments
There are no comments for this article.

Leave A Reply
 Your Name
 Your Email Address [will not be published]
 Your Website [optional]
 What is three + nine? [tell us you're human]
Notify me of followup comments via email


Related Articles


Copyright © 2017 by ArticleBiz.com. All rights reserved.

Terms of Service | Privacy Policy | Contact Us | Submit Article | Editorial